Meer sales is een keuze ! maak een afspraak: 085 - 87 69 656

Diensten

Dit is slechts een kleine greep uit onze werkzaamheden. We willen ook niet hiermee de suggestie geven dat u bij ons keuze heeft uit enkele van deze oplossingen. Wij zijn gewend 'out of the box' te denken en in het ene geval is een webshop het antwoord, in het andere geval een applicatie of een app, soms social media en soms geen van dit al!
Conversie Boost
U heeft een webshop, deze staat al dan niet redelijk tot goed in google, maar de verkopen blijven achter. Uw concurrent heeft een vergelijkbaar aanbod tegen dezelfde of hogere prijzen, maar verkoopt WEL goed. Herkenbare situatie? Dat kan veel verschillende oorzaken hebben, en het goede nieuws is: deze zijn allemaal te constateren en te verbeteren! Soms ligt het aan de toon, de look die niet betrouwbaar overkomt, de presentatie van producten, de kassa, de betaalmethoden enzovoort.

U hebt het zelf vast ook wel: waarom koopt u graag bij die webwinkel en niet die andere? Gedoe met accounts? U kunt niet met iDeal betalen? kunnen allerlei redenenen zijn. Wij maken een lijst met deze punten en een lijst met mogelijke afhaakmomenten op uw website die ondervangen moeten worden. Deze kunt u dan door ons of door uw eigen webbouwer laten verbeteren.
Verkopen in het buitenland met uw webshop
Wat blijkt? Nederland loopt voorop wat betreft webcommerce. Kijkt men alleen al in de ons omliggende landen binnen Europa, dan is de beschikbaarheid van lokale webshops een fractie van wat wij gewend zijn. Een nog goeddeels onontgonnen gebied waar grote kansen liggen. Er zijn dan webwinkeliers die weten dat, en wat ze dan doen is simpelweg een vlaggetje erbij plaatsen, de tekst in google translate en voila: we zijn ook actief in Duitsland. En nu maar wachten.

Zo simpel ligt dat niet. Voor elk land is er een specifieke manier van doen. Een manier waarop men aangesproken wil worden, een bepaalde stijl, de taal op een bepaalde manier. Google translate en een vlaggetje is niet genoeg. Dat voelt men in het buitenland op de klompen aan; dat dit even zo snel in elkaar geflanst is. Voor de bezoekers moet het aanvoelen als een lokale website of webshop, en dat is lastig. En daar komen wij in beeld. Door ons uitgebreide grensoverschreidende netwerk zorgen wij dat die anderstalige versie effectief is.
Webshop development
Een handelsonderneming kan tegenwoordig niet meer zonder webshop. Dat staat gelukkig buiten kijf. Toch zien we nog veel teveel webshops die niet meer zijn dan een simpel visitekaartje online. Het mist dan die wervende commerciele kwaliteit.

Hoe verbazingwekkend ook, de meest webshophouders kijken hier niet naar. Die nemen een standaard systeem of gaan met een webdesigner in conclaaf en komen al snel uit op: welke knoppen wilt u op de website? Wat voor kleuren? En op basis daarvan komt er een webshop tot stand.

Volgens ons moet dit anders. Namelijk: wat is beoogde doelgroep en hoe wilt u die bereiken n vervolgens overhalen tot aankoop? En pas daarna wordt er begonnen aan een vormgeving, dus vanuit een heel andere invalshoek. Staat deze manier van werken u aan? Neem dan eens contact op.
Restyling webshop
U heeft reeds een webshop inclusief met een bepaalde layout en vormgeving. U heeft twijfel of dit wel de juiste manier is om over te komen. Laat ons dan eens kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij gaan daarbij niet lukraak te werk. Eerst kijken we wat er al is in uw branche, en daarmee hebben we een idee van op basis van was het nog beter zou moeten. het doel is immers om een streepje voor te hebben. Daarbij houden we rekening met wie de doelgroep is en hoe die het beste aangesproken kan worden.

Niet zomaar lukraak een webshop, maar iets wat aansluit bij uw beoogde klant. Het klinkt allemaal zo logisch, maar deze manier van werken is uniek. De meeste web bureau's geven gewoon een wat de dienstdoende vormgever een mooi design leek. Of het ook effectief is en tot verkoop zal leiden is dan maar de vraag. En zo komt het dat er zoveel webshops zijn die er niet goed uitzien of de plank misslaan bij de doelgroep.
Mobiele webshop & webshop Apps
De smartphone is een blijvertje, en de tablet ook. Daar kunt u als ondernemer iets mee. Wat zeggen we: daar MOET u iets mee doen. Als uw webshop niet goed leesbaar is op een smartphone omdat de teksten te klein worden, het te traag is of anderzijds nog niet is aangepast, dan is dat voor 20 tot 50% van uw bezoekers dus een zeker afhaken.

Smartphone gebruik is sterk stijgende de laatste jaren en niets wijst erop dat dit minder gaat worden in de toekomst. Zeker nu er overal wifi beschikbaar is zelfs buitenhuis en 4G landelijke dekking heeft en men dus overal en altijd met de smartphone lekker snel kan internetten gaat dit nog een vlucht nemen. We zien het gebeuren, u ook?

Ook een app kan een idee zijn voor uw webshop. Alle grote webshops doen het al. Zalando, wehkamp, Zara etc hebben allemaal een app en krijgen inmiddels een steeds meer groeiende omzet vanuit de app. Als die groei doorzet zijn apps straks leidend. De experts zeggen dit al langer. Het heeft veel voordelen. De accountgevens die op de device worden opgeslagen, waardoor nooit mer ingelogd hoeft te worden en het beperken van rondshoppen (terug naar google en naar de concurrent) is met een app bijna niet meer voorkomend.